top of page

 AYURVEDA-HOITOMATKA 

LISÄÄ ELÄMÄNVOIMAASI INTIALAISEN LUONTAISEN LÄÄKETIETEEN AVULLA 

Tuntuuko vaihtoehtoiset ja luonnonmukaiset hoidot Sinun kehoosi sopivimmalta?

Uskotko ihmisen kokonaisvaltaiseen hoitoon, ei vain oireiden hoitoon?

Tiesitkö, että Intialaisen luontaisen lääketieteen Ayurvedan avulla voit hoitaa syitä kaikkien oireiden taustalla ja ehkäpä parantua jopa kokonaan?

Tai ainakin kohentaa elämäntilannettasi ja olotilaasi?

 

Nyt se on tehty mahdolliseksi Sinulle!

Olet sen arvoinen ja ansainnut parempaa!
Sinun tarvitsee vain luottaa ja avata mielesi uusille ajatuksille, nähdä vähän vaivaa ja noudattaa ohjeita, joita saat Ayurveda hoidoissasi sekä lääkärin konsultaatiossa.

Intia tarjoaa sinulle Ayurveda hoitojen ja paremman olotilan lisäksi uskomattoman kaikkien aistien sekä tunteiden kirjon. Intiassa pääset kokemaan ja näkemään elämästä enemmän kuin missään muussa maassa. Sen huikea spirituaalisuus sekä luottamus elämään ja aito elämänilo ovat hyvin tarttuvia.

Hoitojakson pituuden voit valita itse: 7, 14 tai 21 pv.
Valittavanasi on neljä tasokasta luotettavaa kohdetta ja paikkaa Intiassa. Autamme sinua pääsemään luotettavaan hoitokeskukseen vain matkakonsultaation hinnalla. Noin 150,-/matka.

Tiedustelemme puolestanne matkan ja hoitojen hintoja, jotka maksatte suoraan hoitokeskukseen.

Lähtöhinta täysihoidolla sisältäen hoidot ja lääkärin konsultaatiot ovat olleen alkaen n. 120,-/vrk.

Autamme käytännön järjestelyissä sekä informoimme mm. liikkumisessa Intiassa. Tarvittaessasi voin matkustaa kanssanne hoitojakson ajaksi tueksenne ja avuksenne. 

AYURVEDA WELLNESSHOITOLA
Pohjois-Intian Rishikeshissa
, Himalaja vuoriston läheisyydessä sijaitsevassa Ayurveda Spassa hellit kehoasi, mieltäsi ja sieluasi luontaisten hoitojen, hierontojen ja yrttilääkkeiden avulla. Ayurveda Pancha Karma hoidot tehdään Keralan oppien mukaisesti.
Sinulla on mahdollisuus muuttaa koko elämäntapasi hyvin suunnitellun hoito-ohjelman mukaisesti ja ohjattuna. Päivittäinen rutiini, lääkärintarkastukset, hoidot, jooga, sinulle suunniteltu ruokavalio sekä terveyteesi liittyvä konsultointi alkavat pikkuhiljaa muuttamaan elämäntapasi terveellisempään suuntaan - uutta rutiininomaista elämäntapaa on helppo jatkaa myös kotona.
Pohjois-Intia mahdollistaa myös huikeat retket Himalajan vuoristoon ja spirituaalinen kaupunki Rishikesh puolestaan vie sinut aivan toiseen maailmaan -Yogien, Gurujen ja henkisyyden läsnäolo on hyvin vaikuttavaa, jos vain annat sen tulla elämääsi.

LUXUS WELLNESSHOITOLA
Pohjois-Intiassa voit majoittua myös luxustasoisessa Spamaailmassa, jossa tehdään myös Ayurvedisiä hoitoja lukuisten muiden luontaisten hoitomuotojen lisäksi. Vuoristossa sijaitseva ylellinen kuninkaiden palatsi ja Spa tarjoaa huikean näköalan lisäksi halutessasi oman rauhan, turvallisuus- sekä salassapito-ominaisuuksin. Majoitusvaihtoehdoissa on myös kokonainen huoneisto suomalaisella saunalla sekä omalla uima-altaalla. Päivittäisten ylellisten hoitojen ja joogan lisäksi voit mm. harrastaa golfia tai opiskella Vedanta-tietoutta. Kauniissa puistossa pääset nauttimaan elävästä musiikista ja illan hämärtyessä voitkin jo rentoutua uima-altaassa tähtien paistaessa ylläsi.


AYURVEDA HOITOKLINIKKA JAIPURISSA
Pääkaupungin Delhin läheisyydessä kulttuuririkkaassa Rajashtanissa sijaitsee ”Pinkki kuninkaiden kaupunki” Jaipur, joka tarjoaa hoitojen lisäksi sukellukseen aitoon Intialaiseen kulttuuriin. Ayurveda hoitoklinikka sopii hyvin puhdistushoitoihin sekä erilaisten sairauksien hoitoihin. Sertifioitunut klinikka valmistaa myös omat lääkkeensä ja laadunvalvonta on hioutunut huippuunsa. Ihana ja pätevöitynyt henkilökunta pitää sinusta hyvää huolta koko hoitojakson ajan.

KERALAN AYURVEDA HOITOKLINIKKA
Keralan meri-ilmasto tarjoaa upean ympäristön, jossa pääset hoitamaan terveyttäsi Ayurveda hoitoklinikalla luotettavien spesialistien johdolla joko majoittuen Spa tai sairaalaympäristössä. Sertifioituneella sairaalalla on monien vuosikymmenien kokemus eri sairauksien hoidoista. Anna upean ilmaston, lukuisten luontaisten hoitojen sekä ympäristön helliä kehoasi, mieltäsi sekä sieluasi.


 

Hoitojaksoosi voit sisällyttää mm.
  • Elämäntapa- sekä ravitsemusohjaus Pohjois-Intian kohteessa

  • Joogatunteja (Pohjois-Intian kohde sekä Kerala)

  • Yöpyminen tarvittaessa Delhissä ennen kotimatkaa

Lisäksi voit kokea elämäyksiä tai tutustua paikalliseen kulttuuriin:

Konsultaatiohintamme n. 150,- sisältää:

  • Hintatiedustelut hoitokeskuksista

  • Apu mm. viisumin hakuprosessissa

  • Intian yleistuntemus on käytettävissänne sekä kohteissa olevat kontaktit

  • Yleisesti ottaen toimin fasilitaattorinanne ja tukenanne, jotta pääsette turvallisesti Intiaan ja  Ayurveda hoitomatkalle

  • Erillismaksusta henkilökohtainen palvelu sekä matkustusvalmius avuksenne ja tueksenne kohteeseen ja hoitonne ajaksi

Anne Kivisola, ZolarStone lomaluotsisi.
p. 040 1472772
 
AYURVEDA

 

Ayurveda on luonnonmukainen Intialainen lääketiede, jonka avulla on pyrkimys päästä eroon sairaudesta eikä niinkään parantaa sairaus. Ayurvedan mukaisesti ihmisen sairaus on seurausta hänen tai hänen ympäristönsä epätasapainosta, ja erilaisin hoitomenetelmin pyritään saamaan tasapaino näihin asioihin. Esimerkiksi astma, allergia, reumasairaudet, ylipaino, masennus, stressi, burn-out, ruuansulatusvaivat, iho-ongelmat ja diabetes ovat tyypillisiä vaivoja, joihin ayurveda-hoitojakson aikana saadaan huomattavaa helpotusta, tai mahdollisesti täysi parantuminen.

Pancha Karma -hoito on erittäin tehokas koko kehon syväpuhdistuskuuri (detox). Hoitojakso suunnitellaan aina hoitoihin erikoistuneen Ayurveda-lääkärin kullekin potilaalle laatiman yksilöllisen hoitosuunnitelman pohjalta. Hoitoihin kuuluu tyypillisesti lääkärin määräämä, tarkoin suunniteltu ruokavalio, ayurvedisia yrttilääkkeitä, rentouttavaa öljyhierontaa, höyrykylpyjä, sekä muita lääkärin määräämiä hoitoja.

 

Hoidon kuluessa keskitytään rentoutumiseen, rauhoittumiseen ja lepäämiseen. Tyypillisesti hoitojakso kestää 21 päivää, mutta kesto voi myös vaihdella 14 päivästä 28 päivään. 15 pv:n matkalla hoitojakson pituus on 14 pv, jolloin voidaan pästä jo ruuansulatusongelmista eroon, sekä syväpuhdistaa kehoa. 8 pv:n matkalla hoitojakson pituus on 7 pv, joka auttaa mm. poistamaan tehokkaasti stressiä.

 

Ota yhteyttä

Success! Message received.

bottom of page