top of page

 AYURVEDA-HOITOMATKA INTIAN JAIPURIIN 

LISÄÄ ELÄMÄNVOIMAASI INTIALAISEN LUONTAISEN LÄÄKETIETEEN AVULLA 

Tuntuuko vaihtoehtoiset ja luonnonmukaiset hoidot Sinun kehoosi sopivimmalta?

Uskotko ihmisen kokonaisvaltaiseen hoitoon, ei vain oireiden hoitoon?

Tiesitkö, että Intialaisen luontaisen lääketieteen Ayurvedan avulla voit hoitaa syitä kaikkien oireiden taustalla ja ehkäpä parantua jopa kokonaan?

Tai ainakin kohentaa elämäntilannettasi ja olotilaasi?

 

Nyt se on tehty mahdolliseksi Sinulle!

Olet sen arvoinen ja ansainnut parempaa!


Sinun tarvitsee vain luottaa ja avata mielesi uusille ajatuksille, nähdä vähän vaivaa ja noudattaa ohjeita, joita saat Ayurveda hoidoissasi sekä lääkärin konsultaatiossa.

Intia tarjoaa sinulle Ayurveda hoitojen ja paremman olotilan lisäksi uskomattoman kaikkien aistien sekä tunteiden kirjon. Intiassa ja pinkissä "kuninkaiden kaupungissa" Jaipurissa, Agrassa Taj Mahalissa sekä Delhissä (Intian kultainen kolmio*)  pääset kokemaan ja näkemään elämästä enemmän kuin missään muussa maassa. Sen huikea spirituaalisuus sekä luottamus elämään ja aito elämänilo ovat hyvin tarttuvia. Haluathan  sellaisen elämääsi keventävän olotilan mukaasi kotimatkalle? 
HINTAAN SISÄLTYY

Lentokenttäkuljetukset, sekä hoitoihin liittyvät kuljetukset

Täysihoito miellyttävässä puutarhan ympäröivässä Raj Aangan huoneistossa länsimaisilla mukavuuksilla. Majoitus joko yhden hengen huoneeessa tai kahden hengen huoneessa. (Yhden hengen huoneiston lisäkustannus on 180,- koko majoitusajalta.)

Puhdistava täydellinen Pancha Karma-hoito. Ayurveda lääkärin konsultaatio, hoidot ja elämäntapa- sekä ravitsemusohjaus Chakrapani Ayurveda Clinic & Research Centerissä. Hoitola on ainoa Ayurveda ISO 9001: 2008 ja ISO 22000: 2005 sertifioitu hoitola Pohjois-Intiassa. Se on myös saanut luomusertifikaatin Onecert, Intia Organic's myöntämänä sekä USDA ja GMP sertifikaatin Rajasthanin osavaltion hallituksen toimesta. Hoitola on myös listattu Lonely Planet matkaopaskirjassa. http://chakrapaniayurveda.com/

Muu
  • Matkaan liittyvä konsultointi, mm. viisumin hakuprosessi

  • Lentokenttäkuljetukset. Olemme teitä vastassa lentokentällä ja saatamme kotimatkalle myös

  • Matkanjärjestäjän opaspalvelut sekä paikallistuntemus koko loma-ajan

  • Joogatunteja

  • Vierailu Smiriti Van Jaipur monimuotoiseen luonnonpuistoon sekä Aurinkotemppeliin

  • Opastus vapaaehtoiselle 2 pv:n retkelle Taj Mahaliin Agraan. Intian Kultainen kolmio kierros sisältää mm. kuljetukset Agraan, sisäänpääsyn Taj Mahaliin, yöpymisen, lounaan sekä kuljetuksen Delhiin (ennen kotiin lähtöä). Retken hinta 290,- erillismaksuna.

AYURVEDA

 

Ayurveda on luonnonmukainen Intialainen lääketiede, jonka avulla on pyrkimys päästä eroon sairaudesta eikä niinkään parantaa sairaus. Ayurvedan mukaisesti ihmisen sairaus on seurausta hänen tai hänen ympäristönsä epätasapainosta, ja erilaisin hoitomenetelmin pyritään saamaan tasapaino näihin asioihin. Esimerkiksi astma, allergia, reumasairaudet, ylipaino, masennus, stressi, burn-out, ruuansulatusvaivat, iho-ongelmat ja diabetes ovat tyypillisiä vaivoja, joihin ayurveda-hoitojakson aikana saadaan huomattavaa helpotusta, tai mahdollisesti täysi parantuminen.

Pancha Karma -hoito on erittäin tehokas koko kehon syväpuhdistuskuuri (detox). Hoitojakso suunnitellaan aina hoitoihin erikoistuneen Ayurveda-lääkärin kullekin potilaalle laatiman yksilöllisen hoitosuunnitelman pohjalta. Hoitoihin kuuluu tyypillisesti lääkärin määräämä, tarkoin suunniteltu ruokavalio, ayurvedisia yrttilääkkeitä, rentouttavaa öljyhierontaa, höyrykylpyjä, sekä muita lääkärin määräämiä hoitoja.

 

Hoidon kuluessa keskitytään rentoutumiseen, rauhoittumiseen ja lepäämiseen. Tyypillisesti hoitojakso kestää 21 päivää, mutta kesto voi myös vaihdella 14 päivästä 28 päivään. !5 pv:n matkalla hoitojakson pituus on 14 pv, jolloin voidaan pästä jo ruuansulatusongelmista eroon, sekä syväpuhdistaa kehoa. 8 pv:n matkalla hoitojakson pituus on 7 pv, joka auttaa mm. poistamaan tehokkaasti stressiä.

 

Ilmoittaudu pian,

jotta saamme varattua Sinun hoitopaikkasi. 

 

HINTAAN EI SISÄLLY

 

Lennot, matkavakuutukset, viisumit, matkaohjelmassa tai hoitoon kuulumatttomia  aterioita ja ruokajuomia, klinikalta kotiin ostettavia lääkkeitä, henkilökohtaisia kuluja, lentolippujen hintaan sisältymättömiä paikallisia lentokenttäveroja tai mahdollisia maastapoistumismaksuja. Retkiä tai muita kuluja, joita ei mainittu kohdassa matkan hinta sisältää. Force major syistä tulleita muutoksia.

Hinnat 2017:

22 pv  2590,- /2hh

15 pv  2290,- /2 hh

  8 pv  1290,- /2hh

Single huone lisämaksusta. n. 10,-/pv

Hoitojen hinnat nousevat 18,-/pv vuonna 2018, johtuen valuuttakurssien muutoksesta (hoitopaikan tiedotus).

Maksu-, matkustus- ja peruutusehdot zolarstonen alasivulta. Huomoithan, että matkojemme erityisluonteen sekä matkakohteen erityisolosuhteiden vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja. Oikeudet muutoksiin pidätetään. 

Anne Kivisola, ZolarStone lomaluotsisi. Matkatiedot ja varaukset p. 040 1472772
 

Success! Message received.

KYSY LISÄÄ / VARAA MATKASI

Suosittelemme

Finnairin suoria lentoja

Lennon hinta n. 600,-   (sis. alv.)

Lennon voitte varata kauttamme yhdessä matkavarauksen kanssa tai omatoimisesti.

Reittilennon hinta perustuu varaushetken tariffeihin, hinnastoihin, valuuttakursseihin ja määräyksiin. Mikäli niissä tapahtuu muutoksia ennen lipun kirjoitusta, lentolipun hinta muuttuu vastaavasti.

Varaa matkasi tästä >>

bottom of page