top of page

Chakra-WorkShop itsehoitoon 20-21.3.2021

 

Workshop omien Chakrojesi eli energiakeskuksiesi hoitamiseen ja tasapainottamiseen toteutuu maaliskuussa upeassa luonnon kauniissa paikassa Vaasan lähistöllä, merenkurkun saaristossa. 

Chakratyöskentelyn lisäksi tulet saamaan samalla tieto/kokemuspaketin energiahoidon perusteista ja voit hoitaa jatkossa itseäsi sekä chakratasapainoasi myös energioiden avulla. Sinun ei tarvitse tietää ennestään mitään näistä asioista vain kiinnostus omaa hyvinvointia kohtaan riittää. 

 

Epätasapainoinen, tukkoinen tai liian kiivaasti toimiva Chakra voi aiheuttaa monia fyysisiä, mentaalisia sekä emotionaalisia ongelmia. Workshopeissa käytettävien metodien avulla pääset hoitamaan omia chakrojasi sekä energiatasapainoasi.

Tätä kaikkea kurssilla omaksumaasi voit käyttää myöhemmin elämässäsi aina kun tarvitset.

Osiot sisältävät: mm. Perustietoa energiakanavista, -kehoista ja -hoitamisesta sekä Chakratietous sekä sydänkeskuksen aktivoiminen.  

WorkShopissa Chakrojen tasapainottamisen työkaluina käytetään mm. meditaatiota, joogaa, ääntä sekä taidetta (ei tarvitse osata).  

Lähikurssina pääsemme näppärästi ja kiirehtimättä keskustelemaan yhdessä ja oppimaan toisiltamme. Monet elämänopit perustuvat kokemukseen ja näitä ainutlaatuisia kokemuksia onkin turvallista jakaa (halutessa) pienryhmässä toinen toistamme auttaen sekä tukien. Kahtena peräkkäisenä viikonloppuna pääset meren rantaan ja luonnon rauhaan keskittymään vain omaan itseesi.  

 

 

La-su 20-21.3.2021 klo 9-17

•    Perusinfo

•    Energiahoidon perusteita

•    Chakrat tietoisuus 

•    Harjoituksia

•    Sydäntietoisuuden aktivointi

 

  Olet lämpimästi tervetullut itsehoidon Chakra WorkShoppiin Vaasaan

Maksu: 200,-/vkonloppu/hlö (sis. alv)

+ 10,- materiaalimaksu tai omat paperit sekä värit mukaan

+ 15,- kasviskeittolounas/pv, sisältää lounaan lisäksi aamupv ja iltapv kahvit/teen, 

vaihtoehtoisesti voit ottaa omat eväät mukaan. 

 

Kurssipaikaksi on vahvistunut upea Kalle's Inn elämyskohde ja sen hirsinen kahdeksankulmainen paviljonkirakennus meren rannalla. 

Kalle's Inn  sijaitsee n. 50 km Vaasan keskustasta avomeren äärellä aivan UNESCOn maailmanperintöalueen vieressä.

Virallinen osoite on Klobbskatintie 189, 65970, Söderudden.

Voit myös yöpyä alueella, joko majatalossa tai luxus lasitalossa. 

Hinnat (sis aamiainen): majatalo 2hh/hlö/yö 100,- single 180,- 

Lasitalo Kalle's Inn kampanjahintaan 400,-/yö

Huom! osallistujapaikkoja rajoitetusti

Ota yhteyttä tietääksesi enemmän WorkShopista. 

+358 40 1472772   Anne

Seuraava kurssijakso toukokuussa pe-su 14-16.5.2021 

Sama sisältö ja paikkana Kalle's Inn

Hinta 260,-/hlö 

pavi ilta.jpg
IMG_20200905_230041.jpg
IMG_20180922_155809.jpg
pavi air.jpg

Energiahoito

 

Energiahoito on ikivanha luontaishoitomuoto, jota on käytetty tasapainottamaan mieltä, lievittämään kipua ja edesauttamaan paranemista. Energiahoito on laaja käsite ja sisältää erilaisia hoitomuotoja, joilla pyritään edistämään tai parantamaan ihmisen terveydentilaa sekä hänen yleistä hyvinvointiaan.

Käytännössä hoitaja on kanava hoitavalle energialle, joka ohjautuu juuri sinne missä sitä tarvitaan. Usein energiahoito pystyy itsenäisesti auttamaan ihmistä etenkin silloin kun ihminen ei ole saanut apua perinteisestä lääketieteestä.

 

Hoidot energisoivat, rauhoittavat, rentouttavat sekä auttavat oman elämän ongelmien selkeytymisessä. Energiahoidot vahvistavat vastustuskykyä ja lisäävät elinvoimaa. Hoidoissa voidaan hoitaa fyysisellä tasolla olevia olevia sairauksia, kiputiloja, jännityksiä sekä myös henkisellä ja tunnepuolella olevia ongelmia.

 

Energiahoidoilla tuetaan ja hoidetaan kehon omaa puhdistumista ja parantumista sekä tietoisuuden kasvua -henkistä heräämistä. Parhaimmillaan energiahoito vaikuttaakin syvemmällä tasolla hoitaen vaivojen alkuperää ja harmonisoi koko olemusta. Energian värähdellessä harmonisesti keho, mieli sekä sielu ovat luonnollisessa tasapainossa ja olemisen perustilassa, johon meidät on luotu.

 

Luonnon harmonian epätasapainoa voidaan hoitaa myös energioilla.

Luonto sekä eläimet ovat kiitollisia energian vastaanottajia.

145908817_751223198917547_36224941252064

ZolarLight Healing /

Anne Kivisola

mm. 

  • ”Henkisen tien” kulkija yli viidentoista vuoden ajan

  • Astrologian opintoja

  • Joogaohjaaja 200 RYT, Yoga Alliance, Intia

  • Ayurveda perusopinnot, Chakrapani Clinic, Intia

  • mm. reiki, Cammalot seichem ja SFT energiaterapiakurssit, myös opettajataso

  • ZolarLight Healing on yhdistelmä kaikesta oppimastani, pääasiassa kuitenkin Solaaristen energioiden parantavan vaikutuksen kanavointia

 

 

        Ota yhteyttä puhelimitse

        +358 40 1472772

Liity WorkShoppiin tai lähetä muuta postia

Kiitos yhteydenotostanne ja iloa päiväännne!

Thank your submitting and wish you a joyfull day ahead!

Vastuuvapauslauseke


 

Energiahoidot ovat niin kutsuttuja täydentäviä hoitomuotoja, jotka voivat tukea lääketieteellistä hoitoa. Energiahoitoja ei ole tarkoitettu korvaamaan lääkärin tutkimusta, lääkärin määräämiä lääkkeitä tai hoitoja.

Zolar Light Healing palvelut ja tuotteet eivät sovellu henkilöille, joilla on vakavia mielenterveyshäiriöitä tai psykoottista oireilua. Hoitoon hakeutuva sitoutuu kertomaan kaikki tarvittavat ja totuudenmukaiset fyysistä ja psyykkistä terveydentilaansa koskevat tiedot ennen hoitopäätöksen tekemistä. Näiden oikeellisten tietojen perusteella tehdään arvio hoidon aloittamisen mahdollisuudesta.

bottom of page