top of page

DETOX-JALKAKYLPY

 

Detox-jalkakylvyssä kehoon ohjataan pieni määrä sähköä täysin kivuttomalla tavalla.

Sähkövirta aktivoi kehon ja solujen toimintaa, siten tehostaen kuona-aineiden ja kipua tuottavien aineiden poistumista kehosta. Detox jalkakylpy lisää negatiivisten ionien määrää kehossa ja poistaa haitallista positiivista ionilatausta.

Detox jalkakylpy lisää verenkiertoa erityisesti jalkapohjien ja alaraajojen alueella.

Hoito vilkastuttaa myös nestekiertoa, mikä vähentää turvotusta ja tehostaa aineenvaihduntaa. Hoidon (erityisesti sarjahoidon) positiivisia vaikutuksia ovat mm. parantunut unen laatu, ihon kirkastuminen, aineenvaihdunnan ja ruoansulatuksen tasapainottuminen sekä virkistynyt olo.

Detox jalkakylpyyn on helppo tulla esimerkiksi työpäivän jälkeen. Hoito kestää puoli tuntia ja antaa rauhoittavan ja rentoutuneen vaikutuksen kiireen keskellä.


 

Miksi Detox-jalkakylpy on tarpeellinen?

Kiireinen ja stressaava elämäntapa, huonot ruokailutottumukset ja vähäinen liikunta ovat eräitä tekijöitä, jotka kuormittavat elimistöä. Kun elimistö on kuormittunut, aineenvaihdunta ei toimi kunnolla ja kehoon helposti kertyy kuona-aineita, haitallisia bakteereita ja viruksia sekä ylimääräistä nestettä. Detox jalkakylpy aktivoi aineenvaihduntaa, jolloin haitalliset aineet pääsevät poistumaan kehosta. Detox jalkakylpy auttaa poistamaan haitallisia aineita lihaksista, verenkierrosta ja lymfa- eli imunestejärjestelmästä. Bambuinfrapunavyö lämmittä mukavasti kehoa ja samalla se poistaa lihassärkyä menemällä syvälle lihakseen, parantaa solujen toimintaa poistamalla kuonaa soluista ja edistää verenkiertoa.

Detox jalkakylpy toimii tehokkaimmin sarjahoitona. Yksi hoitokerta aktivoi kehon toimintoja muutaman päivän ajan. Useamman hoitokerran vaikutus on syvempi ja pitkäkestoisempi. Kroonisten kiputilojen tai iho-ongelmien hoidossa Detox jalkakylpyä suositellaan otettavan sarjahoitona 3-6 päivän välein yhteensä 10 kertaa. Tutustu allaoleviin sarjahoitojen edullisiin hintoihin!

Detox-jalkakylvyn hyödyt:

 • parantaa immuunijärjestelmää

 • parantaa muistia ja unenlaatua

 • poistaa kuona-aineita ja myrkkyjä kuten raskasmetalleja kehosta

 • auttaa puhdistumaan haitallisista viruksista, bakteereista, sienistä ja hiivasta

 • nopeuttaa aineenvaihduntaa ja toimii painonhallinnan tukena

 • auttaa lievittämään jännitystä ja alentaa stressitasoa

 • nostaa kehon happipitoisuutta, joka auttaa poistamaan kipuja ja särkyjä

 • tehostaa maksan ja munuaisten toimintaa

 • nopeuttaa toipumista sairauksista ja vammoista

 • auttaa poistamaan limaa elimistöstä

 • positiivinen vaikutus ihon hyvinvointiin

 • energisoi koko kehoa ja rentouttaa

Detox jalkakylvyn hinta:

 • 40 € / 30 min

 

Sarjahoidot:

 • 4 x 30 min 140 € (norm. 160 €, alennus 20 €)

 • 6 x 30 min 205 € (norm. 240 €, alennus 35 €)

 • 8 x 30 min 270 € (norm. 320 €, alennus 50 €)

 • 10 x 30 min 330 € (norm. 400 €, alennus 70 €)

 

Detox-jalkakylpypaketit, jotka sisältävät energiahoidon:

 • Detox-jalkakylpy 30 min & ZolarLight energiahoito 30 min 80 € (erikseen yhteensä 90 €, kesto 30 min - hoidot tehdään samaan aikaan)

       Huom! Voit varata myös erillisenä samaan aikaan tehtävän 60 min energiahoidon

 

       Lue lisää ZolarLight Healing energiahoidosta >> 

Detox jalkakylpy.jpg

KEHON LUONNOLLISEN KUONANPOISTON AKTIVOIMINEN

Detox jalkakylpy aktivoi kehon omia luonnollisia kuonanpoistojärjestelmiä. Kuona-aineita poistuu jatkuvasti kehostamme hien, virtsan ja ulosteen mukana. Joskus kuona-aineiden poistuminen kehosta näitä luonnollisia kanavia pitkin on hidastunut tai osittain estynyt (huonot ruokailutottumukset, vähäinen liikunta tai lepo). Detox jalkakylpy auttaa kehoa pääsemään takaisin luonnolliseen kuononpoistoon aktivoiden esim. nestekiertoa tehokkaasti.

MIKSI VESI VÄRJÄYTYY DETOX JALKAKYLVYN AIKANA?

Veden värjäytyminen Detox jalkakylvyn aikana johtuu pääosin kemiallisesta reaktiosta sähkön ja suolan välillä. Detox jalkakylpyvatiin laitetaan pieni induktori, joka johtaa sähkövirtaa veteen. Suolaa lisätään veteen nostamaan sen sähkönjohtavuutta, jotta sähkövirta pääsee kulkeutumaan veden kautta parhaiten jalkapohjiin ja sitä kautta koko kehoon. Suolat -  esim. merisuola ja ruususuola - sisältävät natriumia monien muiden mineraalien lisäksi. Kun sähkövirta on kosketuksissa vedessä olevan suolan kanssa, se alkaa erottamaan natriumia suolasta ja tästä reaktiosta syntyy tumma väri veteen. Veden värjäytymisen tummuus- ja sävyerot johtuvat pääosin suolan sisältämän natriumin määrästä. Detox jalkakylvyn aikana jalkapohjien kautta toki poistuu hien mukana kuona-aineita, jotka sisältävät myös erilaisia suoloja. Tämä vaikuttaa hieman veden värjäytymiseen. Detox jalkakylpy voi aktivoida jalkapohjien hikoilua joskus voimakkaasti, jolloin jo hoidon aikana veteen poistuu kehosta suuri määrä kuona-aineita.

Detox jalkakylvyn tarkoitus on kuitenkin aktivoida kehon luonnollista kuonanpoistoa myös hoidon jälkeen. Jos aineenvaihdunta ja ruoansulatus ovat pitkään olleet epätasapainossa, niin suosittelemme Detox jalkakylpyä sarjahoitona palauttamaan elintoiminnot normaaliksi. Kun on saavutettu toivottu tilanne - ruoansulatus ja nesteenpoisto tapahtuvat ongelmitta, unenlaatu ja vireystila ovat hyvät - niin Detox jalkakylpyä voi ottaa ylläpitävänä hoitona n. kerran kuukaudessa tai kahdessa kuukaudessa.

Lisäksi kannattaa muistaa sopiva määrä liikuntaa ja terveellinen monipuolinen ruokavalio.

HOIDON JÄLKEEN

Laitteen aktivoima puhdistuprosessi saattaa jatkua kehossa 48-72 tuntia, jonka aikana kehosta poistuu mittava määrä kuonaa luonnollista kautta virtsan, ulosteen ja hikoilun mukana.

 • Muistathan juoda vettä normaalia enemmän ja syödä monipuolisesti sekä terveellisesti

 • Saatat tuntea janoa, näläntunnetta, lievää päänsärkyä, huimausta tai väsymystä. Tämä on normaalia puhdistuprosessia.

 • Jalkasi ovat pehmeät kylvyn jälkeen ja useinmiten olo on ihanan kevyt sekä elämänhaluinen

SOPIIKO DETOX-JALKAKYLPY KAIKILLE?

Detox ionipuhdistumenetelmä sopii pääsääntöisesti kaikille iästä riippumatta, mutta ei suositella henkilöille, joilla on sydämentahdistin ja/tai metallia kehossa, munuaisensiirron tai muita keinoelimiä saaneelle, epileptiaa sairastaville, raskaana oleville tai imettäville, juuri leikkausesta tulleelle tai henkilölle joka on menossa leikkaukseen.  Myöskään alle 10 vuotialle lapsille ei suositella Detox-jalkakylpyä.

Varaa oma hoitoaikasi

Kiitos yhteydenotostanne

ja iloista päivää!

Tänne voit kirjoittaa kokemuksistasi DETOX-jalkakylvystä:

bottom of page