top of page

DETOX- JA LAIHDUTUSMATKA

ZolarStonen matkatarjontaan on valittu parhaimpia arvosteluja saaneet sekä vuosien kokemuksilla toimivat Wellness-keskukset, joissa toteutetaan lääketieteellisiä Wellness-ohjelmia valvotusti sekä turvallisesti mittavia tuloksia saaden.

Hyvinvoinnin lisäksi painotamme yhteistyökumppaneiden asiakaslähtöisyyttä sekä viihtyisää ympäristöä. Luonnon läheisyydellä on todettu olevan rauhoittava ja parantava vaikutus ihmiseen. Terveysmatkat sijoittuvatkin kauniin luonnon keskelle tai läheisyyteen, jolloin vapaa-ajan mahdollisuudet luonnossa liikkumiseen ovat loistavat. Kohteissa on myös mahdollisuus ostaa retki- tai aktiviteettipalveluita. 

Mahamakkarat matalaksi  -  relaten riuskaksi ja elämäntavat uusiksi

Valittavanasi on neljä luotettavaa ja tasokasta Wellness Spata Euroopassa

Slovakia

Kauniin saaren keskellä sijaitsevat monipuolinen hotellirakennus kylpylöineen sekä terveys- ja Wellnesstiloineen tarjoavat Sinulle laadukkaita hoitoja lääketieteellisellä lähestymistavalla. Luonnolliset hoitomenetelmät ovat kylpylän kulmakiviä.

Slovenia

Spa on ensimmäinen lääketieteellinen Wellness-keskus Sloveniassa ja saanut Slovenia-palkinnon parhaana Wellness-keskuksena ja National Geographic Traveller Luxury Spas-palkinnon. Detox-ohjelma toteutetaan sydämen läheisesti lähes koskemattomissa Slovenian maisemissa.

Unkari

Kylpylä sijaitsee Hévízin kylpyläkaupungin keskustassa arboretumtyylisessä 4,6 hehtaarin puistossa. Välimeren ja roomalaisen aikakauden mukaisesti rakennetut kylpylät ja ympäristö, lämpimän veden altaat, porealtaat, Kneippin kylmävesiallas ja intiimi lepohuone tarjoavat todellista rentoutusta.

Liettua

Spa Vilnius sijaitsee Liettuan vanhimmassa ja suurimmassa  Wellnesskeskuksessa, Druskininkaissa Nemunas-joen rannalla kaupungin keskustassa. Aluetta ympäröivät mäntymetsät ja järvet takaavat leudon ja lämpimän ilmaston, sää on usein kirkas ja raikas.

LUE LISÄÄ

HINTAAN SISÄLTYY
 • Lentokenttäkuljetukset sekä hoitoihin liittyvät kuljetukset

 • Täysihoito miellyttävässä Wellness ympäristössä mukavuuksilla. Majoitus joko yhden hengen tai kahden hengen huoneessa. (1 hh lisämaksu)

 • Lääkärintarkastukset

 • Testit (mm. yleinen veritesti, sokeri ja kolesteroli)

 • Hoito-ohjelma mm. mutahieronta, hieronnat, aromaterapia, saunat, lymfahoidot

 • Kylpylä- ja kuntosaliosastojen vapaa käyttö

 • Ryhmä- ja yksilöliikunta

 • Valo-, ultraääni-, ja laserhoidot

 • Magneettiterapiat, CO2-hoidot, parafiinihoito käsille, kinesiterapia, ergoterapia

 • Fitness ja hengitysterapia

Huom! Hoito-ohjelmat saattavat vaihdella kohteesta riippuen.

Muu
 • Matkaan liittyvä konsultointi

 • Matkanjärjestäjän opaspalvelut, tulkkaus järjestetään tarvittaessa 

 • Vapaaehtoisten retkien opastus

Hinnat 2018:

alk.  870,- /2hh/6 yötä

Kysy yksilöllinen tarjous ja lisätiedot sinulle sopivasta kohteesta ja ajankohdasta

Single huone lisämaksusta.

Maksu-, matkustus- ja peruutusehdot ZolarStonen alasivulta. Huomoithan, että matkojemme erityisluonteen sekä matkakohteen erityisolosuhteiden vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja. Oikeudet muutoksiin pidätetään. 

Lähde matkalle muuttamaan elämäsi!

Suosittelemme

Finnairin suoria lentoja

Lennon voitte varata kauttamme yhdessä matkavarauksen kanssa tai omatoimisesti.

Reittilennon hinta perustuu varaushetken tariffeihin, hinnastoihin, valuuttakursseihin ja määräyksiin. Mikäli niissä tapahtuu muutoksia ennen lipun kirjoitusta, lentolipun hinta muuttuu vastaavasti.

Varaa matkasi tästä >>

 

HINTAAN EI SISÄLLY

 

Lennot, matkavakuutukset, viisumit, matkaohjelmassa tai hoitoon kuulumatttomia  aterioita ja ruokajuomia, klinikalta kotiin ostettavia lääkkeitä, henkilökohtaisia kuluja, lentolippujen hintaan sisältymättömiä paikallisia lentokenttäveroja tai mahdollisia maastapoistumismaksuja. Retkiä tai muita kuluja, joita ei mainittu kohdassa matkan hinta sisältää. Force major syistä tulleita muutoksia.

KYSY LISÄÄ / VARAA MATKASI

Success! Message received.

Anne Kivisola, ZolarStone lomaluotsisi. Matkatiedot ja varaukset
p. 040 1472772
 
bottom of page