top of page

JOOGAMATKA INTIAAN  (13pv)

Upea ja helppo joogamatka ryhmille, valmiiksi paketoitu.

Kerää oma ryhmäsi ja lähde nauttimaan kauniista luonnosta sekä lukuisista huikeista kokemuksista!

Kysy tarjous ja ryhmän koosta riippuen ryhmän kokoajan matka ilmainen tai puoleen hintaan!

Myös individualmatkat.

Kurssit vuonna 2018:

17.10. - 23.10.2018

26.10. - 1.11.2018

 4.11.  - 10.11.2018

13.11. - 19.11.2018

22.11. - 28.11.2018

 1.12.  - 7.12.2018

Kevät 2019:

19.2. - 25.2.2019

28.2. -  6.3.2019

  9.3. - 15.3.2019

18.3. - 24.3.2019

27.3. - 2.4.2019

  5.4. - 11.4.2019

14.4. - 20.4.2019

23.4. - 29.4.2019

  2.5. - 8.5.2019

11.5. - 17.5.2019

21.5. - 27.5.2019

Omaa polkuasi etsimässä?

Muistatko Eat Pray Love elokuvasta Intian ja Ashramin, jossa Liz (Julia) meditoi ja tavoitti oman henkisyytensä, sielunsa? Mitä, jos sinäkin voisit kokea ashramin rauhan ja löytää oman upean itsesi?

Retriitin ja joogakurssin yhdistelmä tarjoaa Sinulle ainutlaatuiset puitteet ja mahdollisuuden tavoittaa tämän kaiken. Retriittiä/hiljaisuutta vietämme Ashramin toiveiden mukaisesti puoleenpäivään asti, tämän jälkeen jokainen voi halutessaan valita jatkaako hiljaisuutta päivän aikana.

Tällä matkalla voit yhdistää monta hyvää asiaa ja kokemusta. Joogan ja aidon intialaisen kulttuurin avulla voit löytää uusia ulottuvuuksia ja oivalluksia elämääsi  iloisen, virkeän olon ja mielen lisäksi.

Matkallamme pääset luomaan iloa myös apua tarvitseville, osallistumalla hyväntekeväisyyteen.

Matkanjärjestäjä huolehtii käytännön asioista, jolloin sinulle jää aikaa hoitaa itseäsi, lomailla, kokeilla vaikkapa koskenlaskua tai vaellusta Himalajalla ja viettää aikaa samanhenkisten ihmisten kanssa.

Gangesin halkaisemassa "The World Capital of Yoga"- nimelläkin tunnetussa Rishikeshin kaupungissa pääset tutustumaan aitoon paikalliseen ”kaikkien aistien” Intialaiseen kulttuuriin, upeaan ystävälliseen sekä spirituaaliseen ympäristöön. Kaupungista löytyy lukuisia temppeleitä, henkisen teeman sekä Ayurvedan, Intialaisen lääketieteen, ympärille rakentuneita liikkeitä ja palveluita. Intialaiseen kasvisruokaan perehtyneissä ravintoloissa sekä hoitoyrityksissä sinulla on loistava mahdollisuus hemmotella itseäsi.

HINTAAN SISÄLTYY
 
Majoitus                             

Majoitus Ashramissa aterioilla (aamiainen, lounas, tee ja päivällinen), joilla tarjotaan kasvisruokaa. Ashram sijaitsee melun ja kaupungin hälyn ulkopuolella, kuitenkin keskustan läheisyydessä. Vuorien reunustamasta ashramista pääset suoraan uimakelpoisen Gangesin rannalle. Majoitukset joko single (jaettu kylpyhuone toisen huoneen kanssa oman huoneen ulkopuolella) tai double huoneissa (oma suihku). Varustelutaso on vaatimaton kummassakin huoneessa. Ashramissa on hiljaisuus puoleenpäivään asti ja se on omistautunut meditaatiolle, henkiselle kehitykselle sekä joogalle. Kunnioitamme tätä hiljaisuutta myös aina puolille päivin asti, tämän jälkeen jokainen voi halutessaan valita jatkaako hiljaisuutta/retriittiä päivän aikana.


Ohjelma
 • Joogakurssi, (Ashtanga/Hatha) joka soveltuu myös aloittelijoille. Kurssiohjelma koostuu 7 päivän Yogi Path kurssista, jossa on mm. asanaharjoituksia, hengitysharjoituksia ja mantroja. Joogaopettajana toimii PhoolChatti Ashramin joogaopettajat ja heidän hengellinen johtajansa Intialainen Guru Sadhvi Lalita Nand Ji, Yoga Master, joka on aloittanut joogauransa nuorena heti koulujen jälkeen ja toiminut vuodesta 1988 PhoolChatin joogaopettaja. Hänen kokemuksensa hathasta ja ashtanga vinyasa-joogasta perustuu monien vuosien käytäntöön. Lalita-Ji pystyy myös soittamaan monia soittimia ja johtaa kirtan-istuntoja joka aamu ashramissa. Toimintakieli on englanti ja käännetään tarvittaessa.

 • Tunnelmallinen karmaasi puhdistava Puja rituaali Pyhälle Gangesille illan hämärtyessä.

 • Hemmottelupäivä, johon sisältyy mm. rentouttava hieronta -mukaasi saat aitoja luonnonmukaisia Himalaya tuotteita.

 

Vapaaehtoiset Retket

 • Retki Maharishi Mahesh Yogi Ashramiin, joka tunnetaan paremmin ”Beatles-Ashramina”. Vuonna 1968 "The Beatles" rokkasi ashramissa. Yhtyeen jäsenet sekä heidän vaimonsa lensivät tuolloin Intiaan Maharishin meditaatioleirille. Intian matkan aikana The Beatlesin jäsenet kirjoittivat useita uusia kauniita kappaleita.  Ashramissa pääset kokemaan entisajan tunnelmaan ja kiipeämään "maailman katolle".

 • Päiväretki läheiseen kylään, jossa pääsemme kyläläisten avuksi istuttamaan puita ja osallistumme siten hyväntekeväisyyteen sekä ekologiseen työhön ympäristön hyväksi. Päivän päätteeksi nautimme kyläläisten vieraanvaraisuudesta ja kylän naisten valmistamasta ateriasta. Tuemme hyväntekeväisyysjärjestö Lead Himalaya Initiativen toimintaa lahjoittamalla päivän retkimaksun järjestölle kokonaisuudessaan. Järjestön toimintaperiaatteena on matkailun avulla saada kohennettua paikallisten köyhien elinoloja mm. järjestämällä koulutusta lapsille, luomalla työpaikkoja sekä säilyttämällä alkuperäistä kulttuuria. Retkeläisillä on mahdollisuus ostaa edullisesti kylän naisten valmistamia kauniita käsitöitä. Paluumatkalla Rishikeshiin pysähdymme nauttimaan upean vesiputouksen tunnelmasta.

 • Vierailu voimallisen Yogi Lord Shivan temppeliin.   

 
Muu

 • Matkaan liittyvä konsultointi, mm. viisumin hakuprosessi.

 • Lentokenttäkuljetukset. Opas vastassa lentokentällä, mikäli saapuminen suositelluilla lennoilla.

 • Tervetuloa-paketti

 • Matkanjärjestäjän opaspalvelut sekä paikallistuntemus koko loma-ajan.

 • Hotelliyö Delhissä ennen kotiin lähtöä.

 • Opas saattaa lentokentälle.

alk.1290,- sis. alv

Maksu-, matkustus- ja peruutusehdot zolarstonen alasivulta. Huomoithan, että matkojemme erityisluonteen sekä matkakohteen erityisolosuhteiden vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja.

 

HINTAAN EI SISÄLLY

 

Lentoja, matkavakuutuksia, viisumeita, matkaohjelmassa mainitsemattomia aterioita, ruokajuomia, vapaaehtoisten retkien pääsymaksuja (arvio n. 60,-), astrologin tulkintaa (50,-), henkilökohtaisia kuluja, lentolippujen hintaan sisältymättömiä paikallisia lentokenttäveroja tai mahdollisia maastapoistumismaksuja. Force major syistä tulleita muutoksia

KYSY LISÄÄ / VARAUKSET

Success! Message received.

bottom of page