top of page

VAELLUSMATKA INTIAN HIMALAJALLE 2018

Marraskuu 2018

Intian Himalajan henkeäsalpaavat maisemat, värikkyyys ja rauha -kaikkien tunteiden ja aistien maa odottaa sinua. Pääset tutustumaan maahan vaelluksen kautta, samalla voit levätä ja hoitaa itseäsi Rishikeshin kaupungissa. Gangesin halkaisemaan Rishikeshin kaupunkiin saapuvat lukuisat joogan harjoittajat kuin myös seikkailukokemuksia etsivät turistit. Kaupungissa onkin aivan erityinen tunnelma temppeleineen, sekä joka iltaisen mystisen tuulen puhaltaessa vuorilta kaupunkiin. Kaupunki tarjoaa lukuisten putiikkien sekä kasvisravintoloiden lisäksi mahdollisuuden rentouttaviin hierontoihin ja hoitoihin vaellusmatkasi päätteeksi. Tällä matkalla pääset myös laskemaan koskea Gangesissa ja vierailemaan Ashramiin, joka tunnetaan paremmin The Beatles Ashramina.

Voi olla, että mietit oletko oikea ihminen nousemaan Himalajan vuoristossa?

Olet, jos lähtökuntosi on hyvä ja sinulla on mukana seikkailumieltä, sisäänajetut vaelluskengät ja halua nähdä maailmaa. Vaellus on tehty helpoksi, sinun tarvitsee kantaa vain oma vesipullo ja kamera. Kaikki muu hoidetaan puolestasi.

 

Valitse itsellesi kerran elämässä koettava kokemus - vaellus Intian Himalajalla. Ainutlaatuiset opastetut vaellusretket tehdään autoilla ja jalkaisin läpi paikallisten kylien sekä kauniiden maisemien. Tällä vaelluksella suositellaan hyvää yleiskuntoa. Lämpötila ei laske alle 10 asteen vielä marraskuussa päivällä. Yöt ovat kylmiä ja siihen varaudutaan lämpimin makuupussein. Paikallinen yritys oppaineen huolehtii matkalaisista ja käytännön asioista kuten majoituksesta, ruoasta ja toiletista.

Voit suunnitella matkasi itse yhdessä matkanjärjestäjän kanssa ja koota parhaimman mahdollisimman kokonaisuuden eri vaikeusasteisista reiteistä, joita ovat:

 

 

 

 

 

Matkalla huipulle pysähdymme nauttimaan yhdestä intian tunnetuimman Shiva-temppelin, Kedarnathin, tuhatvuotisesta tunnelmasta. Temppeli sijaitsee noin 3680 m korkeudella merenpinnasta. Vaellus huipentuu Intian Himalajan vuoristoon (n. 4000 m) Chandrashillan huipulle. Chandrashillasta on huikeat maisemat Intian Himalajan toiseksi korkeimmalle vuorelle Nanda Deville (7817 m).

 

Koskenlaskussa Gangesin yläjuoksun kuohuissa pääset kokemaan luonnon uskomattoman näytelmän ja "pyhän" joen voiman. Luonnon rauha ja tarjoavat seesteisen tunnelman, jolloin voit vain rentoutua ja hiljentyä omaan olemukseesi.


Majoitus tasokkaassa hotellissa tai vaihtoehtoisesti voit majoittua Ashramissa.

Muistatko Eat Pray Love-elokuvasta Intian ja  Ahsramin, jossa elokuvan päähenkilö meditoi, tutustui sisimpäänsä kauniissa Intiassa? Miltä kuulostaisi, jos kokisit Ashramin rauhan ja samalla pääset tutustumaan Intian kauneuteen, värikkyyteen ja monipuolisuuteen vaeltamalla Himalajalle asti? Ashram-majoituksessa myös aamujooga.

 

Lähde siis mukaan!

Nauttimaan, kokemaan uutta ja tutustumaan upeaan Intiaan.

Tämä matka antaa sinulla mahdollisuuden ylittää omia rajojasi,

löytää omat piilossa olleet voimavarasi

ja saat elämäsi matkalle mukaan huikeita kokemuksia!

 

Kuuden päivän opastetun vaellusretken reitti on luokiteltu helpoksi, osa matkasta kuljetaankin autoilla ja vaelluksella on mukana luotettavat paikallisoppaat sekä muulit. Itse tarvitsee kuljettaa vain kamera ja juomapullo.

1.Päivä

Aamiaisen jälkeen matkaamme Rishikeshistä kohti vuoristoa läpi pienten tunnelmallisten kylien. Pysähdymme historiallisessa Devprayagissa Gangesin alkulähteille. Tästä jatkamme kulttuurikierrosta ja matkaamme Rudrapraygiin, jossa majoitus majatalossa. http://blessingsonthenet.com/travelindia/destination/article/id/1654/tour/id/423/history-of-devprayag

2. Päivä

Ajamme Ukhimath nimiseen kaupunkiin n. 1317 m korkeuteen, joka Lord Kedarnath ja Madhyamaheshwarin kotikaupunki talviaikaan, jolloin Kedarnath on kiinni. Matkamme jatkuu Sariin, josta vaellusretki varsinaisesti alkaa. Vaellamme muutaman tunnin Devaryataliin kauniin Deoriatal järven rantaan 2500 metrin korkeuteen. Leiriytyminen teltoissa, aamun valjetessa voimme nähdä upean Chaukhamba vuoren huipun (7138 m). http://www.euttaranchal.com/tourism/ukhimath.php

 

3. Päivä

Vaellamme Chopta vuorelle, joka myös miniSveitsinä tunnetaan, 6 tuntia n. 3000 metrin korkeuteen helppoa tietä pitkin. Yöpyminen teltoissa.

4. Päivä

Vaellus Tungnathiin missä Intian korkein ja yli tuhat vuotta vanha Lord Shivan temppeli Kedarnath (3680 m) sijaitsee. Tästä n. 1,5 km vaellus Chandrashillan huipulle, joka on n. 4000 metrin korkeudessa. Chandrashilan huipulta, joka myös Lord Raman meditaatiopaikkana tunnetaan, voimme nähdä Intian Himalajan toiseksi korkeimman huipun Nanda Devin (7916 m). Paluu takaisin Choptaan ja yöpyminen leirissä.

http://www.euttaranchal.com/tourism/tungnath.php

http://shaivam.org/siddhanta/sp/spjyoti_kedar.htm

5. Päivä

Ajamme Kartik Swami temppeliin (3050 m), pilvien korkeudella sijaitseva temppeli 360 asteen näkymällä on pyhitetty Lord Shivan vanhimmalle pojalle Kartkeyalle. Kauniista Garhwalin himalajalta kävelemme 3 km tielle ja majoitumme 3 tunnin ajomatkan jälkeen Shivanandi majataloon.

http://www.euttaranchal.com/tourism/kartik-swami.php

http://www.shivanandi.com/

6. Päivä

Rauhallisen heräilyn ja aamiaisen jälkeen paluu Rishikeshiin, jonne saavumme viimeistään illaksi.

HINTA SISÄLTÄÄ
 

  • Matkaan liittyvä konsultointi, mm. viisumin hakuprosessi.

  • Lentokenttäkuljetukset.  Jos saapuminen on suositelluilla lennoilla oppaanne on teitä  vastassa lentokentällä.

  • Matkanjärjestäjän suomenkielinen opaspalvelu sekä paikallistuntemus koko loma-ajan.

  • Puolihoito pohjoisen Rishikeshin vilkkaassa ytimessä sijaitsevassa tasokkaassa hotellissa.     Tai majoitus vaihtoehtoisesti ashramissa, jossa majoitustilat ovat vaatimattomat, huoneet ovat varusteltu wc:llä ja suihkulla. Ashram tarjoaa aamujoogan, aamiaisen sekä kasvisruokaa lounaaksi. Ashram majoitus on autenttinen kokemus sekä huomattavasti edullisempi.

  • Huikea 2-4 päivän opastettu vaellusretki unohtumattoman kauniiseen Intian Himalajan vuoristoon. Reitit luokitellaan helpoksi tai keskivaikeaksi, mutta hyvää peruskuntoa suositellaan. Osa matkasta kuljetaan autoilla ja vaelluksella ovat mukana muulit. Itse tarvitsee kuljettaa vain kamera ja juomapullo. Majoitus majataloissa tai teltoissa. Vaelluksien tarkempi kuvaus erillisenä.

  • Mahdollinen yöpyminen hotellissa Delhissä ennen kotiin lähtöä.

Vapaaehtoisia opastettuja retkiä lisämaksusta mm.

  • Koskenlasku Intian pyhässä Gangesissa.

  • Päiväretki Maharishi Mahesh Yogi Ashramiin, joka tunnetaan paremmin ”Beatles-Ashramina”. Vuonna 1968 "The Beatles" rokkasi ashramissa. Yhtyeen jäsenet sekä heidän vaimonsa lensivät tuolloin Intiaan Maharishin meditaatioleirille. Intian matkan aikana The Beatlesin jäsenet kirjoittivat useita uusia kauniita kappaleita.  Ashramissa pääset kokemaan entisajan tunnelmaan ja kiipeämään "maailman katolle".

  • Päiväretki läheiseen kylään, jossa pääsemme kyläläisten avuksi istuttamaan puita ja osallistumme siten hyväntekeväisyyteen sekä ekologiseen työhön ympäristön hyväksi. Päivän päätteeksi nautimme kyläläisten vieraanvaraisuudesta ja kylän naisten valmistamasta ateriasta. Tuemme hyväntekeväisyysjärjestö Lead Himalaya Initiativen toimintaa lahjoittamalla päivän retkimaksun järjestölle kokonaisuudessaan. Järjestön toimintaperiaatteena on matkailun avulla saada kohennettua paikallisten köyhien elinoloja mm. järjestämällä koulutusta lapsille, luomalla työpaikkoja sekä säilyttämällä alkuperäistä kulttuuria. Retkeläisillä on mahdollisuus ostaa edullisesti kylän naisten valmistamia kauniita käsitöitä. Paluumatkalla Rishikeshiin pysähdymme nauttimaan upean vesiputouksen tunnelmasta.

Matka lentojen kanssa 2190,

Reittilennon hinta perustuu varaushetken tariffeihin, hinnastoihin, valuuttakursseihin ja määräyksiin. Mikäli niissä tapahtuu muutoksia ennen lipun kirjoitusta, lentolipun hinta muuttuu vastaavasti. 

Varaa matkasi >>       

tai soita +358 401472772 /Anne

Maksu-, matkustus- ja peruutusehdot zolarstonen alasivulta. Huomoithan, että matkojemme erityisluonteen sekä matkakohteen erityisolosuhteiden vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja.

HINTAAN EI SISÄLLY

 

Lennot, matkavakuutukset, viisumeita, matkaohjelmassa mainitsemattomia aterioita, ruokajuomia, henkilökohtaisia kuluja, pääsylippu vapaaehtoiseen retkikohteiseen (ashram 10,-) lentolippujen hintaan sisältymättömiä paikallisia lentokenttäveroja tai mahdollisia maastapoistumismaksuja. Force major syistä tulleita muutoksia

August 01, 2016

Intia: Matkustustiedote

Yleinen turvallisuustilanne

Intiassa voi matkustaa melko turvallisesti. 
Matkustamista Jammu ja Kashmirin osavaltioon tulee välttää (paitsi kaupungit Jammu ja Srinagar sekä Ladakhin alue). 

Ilmasto-oloissa on maan koon vuoksi suuria eroavaisuuksia - ne vaihtelevat Himalajan vuoristo-olosuhteista Rajasthanin aavikoihin ja Etelä-Intian troopiikkiin

Please reload

Success! Message received.

KYSY LISÄÄ TULEVISTA MATKOISTAMME

bottom of page