top of page

JOOGAMATKA GEORGIAAN 5.6.-12.6.2018

Tbilisi ja Vasu Yogi

Lähde viihtymään ja joogaamaan luonnonkauniiseen Georgiaan. Tällä matkalla pääset tutustumaan joogan lisäksi upeaan Georgiaan ystävällisten joogiemme opastuksella. Joogakurssin lisäksi voit ottaa myös muita ohjattuja tunteja City Fitness salilta tai vain vaikkapa nauttia vapaa-ajasta tutustuen vielä suurille turistimassoille tuntemattomaan Georgiaan.

990,-

Vasu Yogi
  • Facebook Social Icon

Swayambar Singh Rawat (Vasu Yogi) is a yoga teacher with more than 10 years’ experience. He specializes in Hatha, Ashtanga and Iyengar yoga and is certified by ‘Yoga Alliance USA’.

Read more >

HINTAAN SISÄLTYY

 
Lennot ja lentokenttäkuljetukset
                         

Majoitus viehättävässä ***Hotel Royalissa aamiaisella. Hotelli sijaitsee Tbilisin keskustassa, vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä Rustaveli Avenuesta.  Majoitukset joko single (lisämaksu n. 50,-) tai double huoneissa. 


Ohjelma
  • Joogatunnit, (Hatha/Astanga) joka soveltuu myös aloittelijoille. Ohjelma koostuu 5 + 2 päivän joogatunneista. Joogatunteihin sisältyy mm. asanaharjoituksia, hengitysharjoituksia ja mantrachanting. Joogaopettaja on pääasiassa Intialainen Vasu Yogi, joka on aloittanut joogauransa jo 12 vuotiaana. Muina opettajina City Fitnessin intialaiset joogaopettajat. Toimintakieli on englanti.

  • Mukana suomenkielinen opas

  • Viitenä päivänä City Fitness joogasalilla aamujoogatunnit.

  • Kahtena retkipäivänä joogaa Georgian upeassa luonnossa. Dashbash Canyonilla 
    ja Kazbegi vuorella.

  • Joogaopettajiemme opastuksella pääsemme tutustumaan Georgiaan ja Tbilisiin pintaa syvemmältä.

  • Sinulla on myös loistava tilaisuus nauttia Keralan oppien mukaisista Ayurveda hieronnoista tai hoidoista. Varaathan oman hieronta-aikasi etukäteen, sillä ajat ovat hyvin kysyttyjä.

 

 

990,-

Varaa nyt >

Oman matkasi varmistat maksamalla varausmaksun 300,-.

Voit maksaa sen perinteisesti laskulla tai Paypalin kautta.

Maksu-, matkustus- ja peruutusehdot zolarstonen alasivulta. Huomoithan, että matkojemme erityisluonteen sekä matkakohteen erityisolosuhteiden vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja.

HINTAAN EI SISÄLLY

 

Matkavakuutuksia, viisumeita, matkaohjelmassa mainitsemattomia aterioita, ruokajuomia, henkilökohtaisia kuluja, lentolippujen hintaan sisältymättömiä paikallisia lentokenttäveroja tai mahdollisia maastapoistumismaksuja. Force major syistä tulleita muutoksia

Thanks! Message sent.

bottom of page