top of page

Vaellus Intian Himalajalla, Kartik Swami temppeli 3048 m merenpinnasta


Vaeltaminen Intian Himalajalle on uskomaton kokemus, joka antaa unohtumattomat muistot ja huikean fiiliksen. Kartik Swami temppeli sijaitsee 3048 m merenpinnasta Intian Himalajalla. Huipulta on 360 asteen kaunis maisema Intian korkeimmille lumihuippuisille vuorille. Saavuta oma huippusi, jossa voit rauhassa aistia luonnon ihmeet ja voiman. Iloinen asia on se, että tämä on jokaisen hyvän peruskunnon omaavan saavutettavissa, koska alkumatka taitetaan autolla.

Kysy lisää matkasta: travel@zolarstone.com +358 401472772 / Anne

Matkakuvaus:

http://www.zolarstone.com/vaellus-intian-himalaja

Travel to the beautiful destination

-Indian Himalayas with zolarstone.

Unforgattable trekking to Kartik Swami temple which altitude is 3048 above to the sea and 360 view all over the Himalayas. Kartik Swami temple is dedicated to the elder son of Lord Shiva, Kartikeya, who offered his bones as testimony of his devotion to his father. It is believed that the incident took place here. Lord Kartik Swami is also known as Kartik Murugan Swami in the southern part of India.

According to Hindu mythology, Lord Shiva (the destroyer) told his sons Ganesha and Kartikeya that one of them, who will be the first to take seven rounds of the universe will have the privilege of being worshiped first. Ganesha took seven rounds around Shiva and Parvati, while Kartikeya faithfully circled the universe. Impressed by Ganesha, Shiva gave him the honour of being worshipped before anyone. Angered by this, Kartikeya sacrificed his body and gave his bones to Lord Shiva as reverence.

See you there - top of the peak!

Ask more informations about trekking travel@zolarstone.com +358 401472772

http://www.zolarstone.com/trekkinghimalaya

#zolarstonematkat #patikointi #zolarstonetravel #huippu #luonnonmukainen #pyhiinvaellus #valokuva #rishikesh #lumihuippuinenvuori #ayurveda #koskenlasku #valokuvaus #ganges #retkeily #matkapaketti #adventure #luontomatkailija #seikkailu #kuljetukset #haridwar #traveller #matkablogi #matkakertomus #luonnonystävä #historia #kestäväkehitys #kulinaristi #intianmatka #rakas #love #zolarstone #opastettuvaellus #himalaja #travel #tarina #vaeltaja #maisema #syksy #kevät #pilgrimage #finnair #edullinenmatka #puhdasluonto #himalayas #trekking #hiking #climbimg #campimg #camping #blogi #ganga #rafting #mythology #kartikswami #tour #journey #travelpackage #traveler #travelling #topofthepeak

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page