top of page

SATUMAINEN SINTRA 3.6. - 9.6.2019

Oletko etsimämme Happy Musafir?

Lähde kanssamme pilotti-, seikkailu/elämys- ja kuvausmatkalle kesäkuussa 2019.

Teemme pilottimatkan Portugalin satumaiseen Unescon luonnonsuojelukohteeseen linnojen ja mystisen luonnon Sintraan. Matkalla kuvataan mm. paikallista luontoa, maisemia, elämää, nähtävyyksiä, aktiviteetteja sekä kaikkea matkailijan elämään liittyvää mm. paikallisia kulttuuririentoja ja keittiön herkkuja.

Lähde turistiksi ja seikkailijaksi kokemaan kaikki tuo, samalla pääset ZolarStone Travels elämysmatkojen mainoskuvauksien "filmitähdeksi". Matkaohjelmana on tietynlainen runko ja majoitukset ovat varattuna valmiiksi. Liikumme pääasiassa pienellä ryhmällä ja tila-autolla sinne, minne milloinkin intuitio johdattaa (luonnonpaikat ja nähtävyydet) rauhalliseen tahtiin, jolloin voit myös kuvata itse.

Saatat huomata, että odotuksesi matkasta ovatkin aivan jotain muuta kuin mitä siltä saat. Voit kokea koko tunteiden kirjon;  haasteiden tuomat mahdolliset harmitukset voivat muuttua iloisiksi yllätyksiksi ja saatat jopa löytää jotain uutta, kaunista sekä onnen hetkiä elämääsi. Tämä on todellinen elämyksien seikkailu ja takaamme, että koet hyvin monia ainutlaatuisia asioita. 

Kotiin viemisinä sinulla on taatusti ainutlaatuisia ja jopa opettavaisia elämä-elämyksiä, kokemuksia, huikeita muistoja sekä upeita valokuvia.

 

Jos olet seikkailija ja haluat yllättyä, kokea kaikenlaista uutta avoimin mielin, kuitenkin ryhmän mukana ja johdolla turvallisesti niin olet juuri meidän etsimämme matkailija. Ole meidän Happy Musafir!

 

Varaa oma paikkasi pian!

Max 6 hlö/matka

Pilottiseikkailumatkan hinta nyt vain  1490,- euroa.

 

Sis. Majoitukset aamiaisella, lennot ja kuljetukset sekä ryhmäopastuksen. Ei sisäänpääsyjä tai vakuutuksia.

 

Ohjelmarungon saat sähköpostiisi varausmaksun yhteydessä. Lue lisää Sintrasta, linnojen ja tarinoiden Unescon maailmanperintökohteesta. Sintra ---->

 


Are you our Happy Musafir we are looking for?
Join our extraordinary experience-, adventure- and photography- pilottour in June 2019.


We are doing a photography trip to Portugal's fabulous Sintra. The journey describes local wildlife, landscapes, life, attractions, activities and everything related to the life of a traveler including local cultural traditions and cuisine delicacies. As a tourist and adventurer to experience all that, you can get to ZolarStone Travels (Production) film/video as a moviestar. The tourprogram has been made of a certain kind of frame and the accommodations are booked ready, but we mainly move in a small group and drive with vehicle wherever intuition leads (natural places and attractions).

We will move mostly with the group and safely guided by the tour leader. You gonna also have freetime to have your own voyage of discovery in a beautiful Unesco Heritage town Sintra.

 
On this journey you might notice it will something totally different than you expected. You may feel unwell or be surprised by joy, even find something new affairs, beautiful and happy moments in your life. But we guarantee that you will have different kind of experiencies and many multisensoral sense of emotions. As you go home, you surely will have unique experiencies and might have even transformative life-experiences, great memories and a bunch of photos.

 

If you are an adventurer with open mind and want to be surprised and have a all kind of new ex experiencies, you are exactly the one we are looking for!

Be our Happy Musafir!

Book your place soon!

Max 6 pax/tour
The price of the pilot adventure is now just the 1490,-euro. Read more information about Sintra--->

Includes examble accommodation with breakfast, flights from Finland, Vantaa to Lisbon, airpor transfers as well as group guidance. Not includes; admission or insurance.

Hinta lennolla (6 pv)

n. 1490,- (sis.alv)

 

Reittilennon hinta perustuu varaushetken tariffeihin, hinnastoihin, valuuttakursseihin ja määräyksiin. Mikäli niissä tapahtuu muutoksia ennen lipun kirjoitusta, lentolipun hinta muuttuu vastaavasti.

Varaa matkasi tästä >>

Maksu-, matkustus- ja peruutusehdot zolarstonen alasivulta. Huomoithan, että matkojemme erityisluonteen sekä matkakohteen erityisolosuhteiden vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja.

KYSY LISÄÄ

Success! Message received.

SINTRA
Portugalin kuninkaalliset hoveineen asuttivat Sintraa jo keskiajalla. Sintran metsäisille ja reheville rinteille rakennettiin taloja ja linnoja, joita koristeltiin näyttävästi tuoden esille vaurautta sekä löytöretkien vaikutteita. Päämääränä oli tehdä Sintrasta vertaansa vailla oleva ikuinen kaupunki puutarhoineen ja loistavine palatseineen. Unescon Maailmanperintökohteeksi (1995) nimetty Sintra on ainutlaatuinen kulttuuri- ja luonnonkohde, jolla on erityinen merkitys niin paikallisille ihmisille, luonnolle kuin matkailijoillekin. Alkuperäisen Sintran hengen voit tavoittaa mm. osallistumalla Shinrin Yogu-metsäkävelylle. Pagaani jumalien uhrilahjat ovat edelleen nykypäivää ja saatatkin kohdata uhripaikan vuorella. Sintra tarjoaa Sinulle niin katolisen kulttuurin kuin historiallisen ja alkukantaisen kulttuurin nähtävyydet sekä pyhät paikat.

Lähde seikkailuun ja rentoutumaan  -

arjen ulkopuolelle!

Vapaaehtoiset retket:

Shinrin Yoku on ohjattu metsäkävelyretki. Japanista rantautuneessa Shinrin Yokussa keskitytään omaan kehoon, hengittämiseen ja ympäristöön. Syvennytään luontoon sekä havannoimaan kaikkea ympärillä olevaa aivan uudella tavalla.

Ohjelmaamme kuuluu mm. retki Maurilaislinnaan, jonka maanalainen osa on kuin Gruyere juusto. Sen tunnelit, luolastot ja galleriat ovat kuin pieni kaupunki.

Toinen mielenkiintoinen retkikohteemme on värikäs ja lumoava -usein mystisesti sumuun kääriytynyt Sintran mäellä sijaitseva "Penanpalatsi". Alunperin luostariksi rakennettu linna on nykyään Unescon maailmanperintökohde.

HINTAAN SISÄLTYY

 

Majoitus

Majoituspaikkana on suomalais-portugalilaisessa omistuksessa oleva, viihtyisä majatalo Casa do Valle. Majatalo sijaitsee Sintran vanhassa kaupungissa, vain 400 metrin päässä kaupungin keskustasta. Keskustan läheisyydestä huolimatta luonto sulkee majatalon syleilyynsä.

Majataloa ympäröi puutarha, josta on upeat näköalat laakson ympärillä olevalle vuorelle ja sen huipulla oleville linnoille. Majatalon emäntä on suomalainen, joten asioiden hoitaminen sujuu myös suomenkielellä.

Majoitus 2 hh huoneessa aamiaisella.

Singlehuone lisämaksusta. 

                          

Ryhmämatkoilla:

  • Vapaaehtoisten retkien suomenkielinen opastus ja kuljetukset
  • Lennot Helsinki Vantaalta Lissaboniin

  • Lentokenttäkuljetukset

  • Matkanjärjestäjän opaspalvelut sekä paikallistuntemus koko loma-ajan

  • Lisäksi halutessanne meditaatiot sekä henkiset harjoitukset. Tämä osuus muotoutuu ryhmän toiveiden mukaisesti

 

HINTAAN EI SISÄLLY

Matkavakuutukset, ruokajuomia, vapaahtoisten retkien pääsymaksuja (n. 30,-), henkilökohtaisia kuluja, lentolippujen hintaan sisältymättömiä paikallisia lentokenttäveroja tai mahdollisia maastapoistumismaksuja. Force major syistä tulleita muutoksia

ZolarStone-lomaluotsinasi Sintran lomamatkalla toimii

Anne Kivisola

Matkavaraukset ja lisätiedot

p. 040 147 2772

travel@zolarstone.com

bottom of page