top of page

 SLOVENIA - VAELLUS ALPPIMAISEMISSA JA LOMA ADRIANMERELLÄ

 Elämyksellinen vaellusmatka Sloveniaan

Upea ja helppo lomamatka ryhmille, valmiiksi paketoitu, myöskin toiveidenne mukaisesti! Kerää oma ryhmäsi ja lähde nauttimaan kauniista luonnosta sekä lukuisista huikeista kokemuksista!

Kysy ryhmällenne tarjous. Ryhmän koosta riippuen, ryhmän kokoajan matka

ilmainen tai puoleen hintaan.Koe henkeäsalpaavan kauniit Slovenian alppimaisemat turvallisesti ja vaivatta - lomelämyksistä nauttien kumppanisi kanssa ja/tai ryhmän mukana!

 

Tutustu slaavilaiseen keittiöön, kieleen, kulttuuriin ja historiaan kokeneen slaavilaissyntyisen suomenkielisen vaellusoppaamme opastuksella.

Slovenian matkallamme pääset sukeltamaan sisään tarunhohtoiseen maahan

– aina Alppimaisemista välimerellisen Adrianmeren tunnelmiin!

 

Matkan alkupäivinä vaellamme maan korkeimman Alppi-vuoriston Triglavin (2864 m) kansallispuiston ja Bohinjin järven maisemissa. Pääsemme nauttimaan myös Alppien helmeksi kutsutun kristallinkirkkaan Bled-järven häikäisevästä kauneudesta. Järven pinnasta heijastuu majesteettinen vuoristo linnoineen ja sen keskellä sijaitseva idyllinen pieni saari keskiaikaisine kirkkoineen kutsuu vierailulle ja kuvausretkelle.

Ljubljana eli suomeksi ”Rakastettuni” on nimetty arvostetuksi European Green City 2016 kaupungiksi Global Green Destinations organisaation toimesta. Maailman matkailujärjestön  350 asiantuntijaa valitsi matkailun alalla parhaiten kestävän kehityksen määritykset täyttävistä kaupungeista yhden se oli Ljubljana. Puhtaassa ja hyvin hoidetussa, kulttuurihistoriallisesti arvokkaassa Ljubljanan keskustassa on rento ja ystävällinen ilmapiiri. Yhdessä Ljubljanan monista silloista löytyy yksi, jota koristavat lohikäärmepatsaat ja slovenialaiset rakastavatkin legendoja lohikäärmeistä. Vielä tänäkin päivänä kerrotaan monia tarinoita, joita voit kuulla kaupungin opastetulla kävelykierroksella.

 

Portoroz on korkeatasoinen ja siisti lomakohde meren rannalla, joka tarjoaa niin tunnelmaa, rauhaa kuin vauhtia sitä kaipaaville. Adrianmeren turkoosin veden äärellä pääset maistelemaan kulinaristisia meren antimia hyvän slovenialaisen viinin kera tai jäätelöherkkuja houkuttelevissa kahviloissa. 

Kokeilethan turkoosiveden virkistävää vaikutusta koko kehoosi?

Kaikkein aistien seikkailu taatusti kruunaa päiväsi! 

Päiväohjelmamme                                    

1.-3. tutustumme alppivuoristoon helpoilla vaellusretkillä (max 10 km/retki). Rennot vaellukset sopivat kaikille hyvän peruskunnon omaaville. Reppusi pysyy kevyenä -tarvitset mukaasi vain kameran sekä vesipullon pienen evään kera. Yövymme kolmen tähden hotelissa upean Bled-järven rannalla. Slaavilaisen keittiön herkulliset aamiaiset ja illalliset nautimme hotellin ravintolassa.

3.-6. matkamme jatkuu kohti Slovenian rannikkoa.

Täällä pääset kokemaan välimerellisen ilmaston ja toinen toistaan kiehtovampaa Slovenian kulttuurin, arkkitehtuurin ja paikallisten ihmisten muovaama retkikohdetta. Tutustu paikallisiin ihmisiin kanssamme.

Vapaaehtoisilla retkillä ehdimme tutustua huikaisevaan tippukiviluolaan ja maailmankuuluun Lipitsan hevostilaan.
Sukella Adrianmeren turkoosin sinisiin aaltoihin ja anna veden hyväillä Sinua -aurinko lämmittää syyskuussa vielä yhtä pehmeästi kuin Suomen kesässä. Tasokkaan hotellimme rento kylpyläympäristö hoitaa kehoasi ja sieluasi samaan aikaan.

Matkan viimeiset kaksi päivää ja yön vietämme pääkaupunki Ljubljanassa. Yövymme neljän tähden hotellissa Ljublajanan keskustassa. Lyhyen kaupunkikierroksen jälkeen voit omalla ajallasi tutustua kaupungin keskustaan Ljubljanica joen rannalla. Voit tehdä yllätyksellisiä löytöjä ja saada uusia elämyksiä paikallisissa kahviloissa. Ainutlaatuisia kokemuksia ovat jokiristeily paikallisella jokilaivalla tai hissimatka Ljubljana Linnan kukkulalle, josta on huikeat näkymät koko kaupungin ylle. Linnassa on myös museo sekä taidenäyttelyitä.

Finnairin aamupäivälento tuo meidät takaisin kotimaahan.
Mahdammeko kantaa mukanamme myös osaa ’rakastettua’ kaupunkia sydämessämme?

Ljubljana

Ljubljana

Ljubljanica

Ljubljanica

Bohinj_edited

Bohinj_edited

Lipizza hevosia

Lipizza hevosia

Portoroz

Portoroz

Ljubljana

Ljubljana

Ljubljana

Ljubljana

SkocjanskeJame

SkocjanskeJame

Bled

Bled

Skocjanske_jame3

Skocjanske_jame3

Bohinj

Bohinj

Adrianmeri

Adrianmeri

Portoroz5

Portoroz5

HINTA SISÄLTÄÄ
 

  • Finnairin lennot

  • Matkaan liittyvä konsultointi 

  • Ohjatut vaellukset

  • Lentokenttäkuljetukset sekä kuljetukset matkaohjelman mukaisesti

  • Tasokkaat majoitukset puolihoidolla

  • Opastettu kaupunkikierros Ljubljanassa, Piranissa sekä Portorozissa

  • Yhteinen illanvietto viimeisenä iltana

  • Suomenkielisen lomaluotsinne palvelut koko matkan aikana

   1590,-   

Huom! Single huone lisämaksusta.

Huikeaan elämykseen osallistut varaamalla matkasi mennessä.

 

Oman matkasi varmistat maksamalla 300,- varausmaksun. Voit maksaa sen perinteisestii laskulla tai Paypalin kautta. 

HINTAAN EI SISÄLLY

Matkavakuutukset, matkaohjelmassa mainitsemattomia aterioita, pääsylippuja vapaaehtoisiin retkikohteisiin

(n. 75 -100,-/matka) ruokajuomia, henkilökohtaisia kuluja, lentolippujen hintaan sisältymättömiä paikallisia lentokenttäveroja tai mahdollisia maastapoistumismaksuja.

Force major syistä tulleita muutoksia.

Huom! Reittilennon hinta perustuu varaushetken tariffeihin, hinnastoihin, valuuttakursseihin ja määräyksiin. Mikäli niissä tapahtuu muutoksia ennen lipun kirjoitusta, lentolipun hinta muuttuu vastaavasti.

Maksu-, matkustus- ja peruutusehdot Zolarstonen alasivulta. Huomoithan, että matkojemme erityisluonteen sekä matkakohteen erityisolosuhteiden vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja. Oikeus muutoksiin pidätetään.

Hei!

Olemme teidän omia luomaluotsejanne ja huolehdimme teistä sekä käytännön asioista matkallanne.

Meidän kanssamme voit lomailla vaivatta.

Iloisin terveisin

Anne Kivisola, ZolarStone

Jana Parpala, aito slaavilainen Slovenialuotsi

Ota yhteyttä:

Kiinnostuitko matkastamme?

Kerää ryhmä ja kysy tarjous teille sopivaan ajankohtaan.

Success! Message received.

bottom of page