top of page

TANSANIAN SAFARI JA EKSOOTTINEN ZANZIBAR (14 pv)  

Zanzibar, loma, ranta, aurinko, Afrikka, edullinen matka, safari

Haluaisitko kokea leirinuotion Afrikan tuoksujen keskellä?

Onko unelmasi nukahtaa keskellä villiä luontoa tähtitaivaan alla, leijonien ja muiden villieläinten ääniin? Vai nauttisitko mieluimmin upean eksoottisen Sansibarin hopeanvalkoisena kutsuvista hiekkarannoista?

 

Tuo kaikki on mahdollista, kun lähdet kanssamme Afrikan sydämeen, Tansanian viiden päivän safarille Seloukselle, joka on yksi maailman suurimmista riistansuojelualueista ja Unescon maailmanperintökohde. Safarimatka on suunniteltu mahdollisimman helpoksi ja sinun tarvitseekin kantaa vain oma vesipullo ja kamerasi; kaikki muu hoidetaan puolestasi. Yöpyminen Selous River Campissa paikallisista materiaaleista rakennetussa savimajassa. Matkan turvallisuudesta sekä käytännön asioista huolehtii puolestamme paikallinen luotettava safariyritys, joka on myös palkittu Safari Awards kunniamaininnoilla ekologisuudestaan, kestävän kehityksen periaatteiden noudattamisesta.

 

Safarin jälkeen pääset nauttimaan valkoisena hohtavista hiekkarannoista ja rentoutumaan turkoosinvärisen Intianmeren kokovartalohieronnasta tai vaikkapa delfiiniuinnille.

Viisi päivää vietämme eteläisessä Sansibarissa Kizimkazissa, vaihtoehtoisesti majoitus mukavassa hotellissa tai paikallisessa kyläyhteisössä. Kylässä asutaan paikallisen perheen kanssa osallistuen heidän päivittäisiin askareisiinsa, naisten kanssa (ruoanlaittoon) ja miesten kanssa kalastamiseen ja mahdollisesti delfiiniretkelle. Kyläyhteisössä tutustut todelliseen Afrikan luontoon ja alkuperäisiin asukkaisiin. Kylässä ei ole sähköjä eikä nykyajan mukavuuksia, vain aito Afrikka. Pääasiassa kylässä pärjää englannilla, oppaamme ja paikallinen kontaktihenkilömme auttaa tarvittaessa.

Toinen Unescon maailmanperintökohteemme tällä matkalla on Sansibarin sydän Stone Town. 1800-luvun lopulla rakennetut talot, palatsit, markkinat, käsityölaisten taideteokset, mausteiden tuoksut ja moskeijoista kuuluvat rukoukset tarjoavat toinen toistaan aidompia Afrikkalaisia elämyksiä matkasi viimeisinä päivinä. Queen yhtyeen Freddie Mercurynkin syntymäkaupunki on pysynyt lähes muuttumattomana viimeisen kahdensadan vuoden ajan.

Lähde mukaan! Nauti, koe uutta ja tutustu eksoottiseen Tansaniaan.

Anna Tansanian alkukantaisuuden, lämmön ja värikkyyden ylittää rajojasi.

Löydä luonnon kauneus ja omat voimavarasi. Anna Afrikan valloittaa sydämesi!

Upea ja helppo lomamatka ryhmille!

Valmiiksi paketoitu tai matka toiveidenne mukaisesti!

Kerää oma ryhmäsi, kysy tarjous ja lähde nauttimaan eksoottisesta Afrikasta sekä lukuisista ainutlaatuisista kokemuksista!

Safari + Sansibar (14 pv)

HINTA SISÄLTÄÄ

 • Matkaan liittyvä konsultointi.

 • Lomaluotsinne on teitä vastassa lentokentällä.

 • Lentokenttä- ja muut kuljetukset.

 • Matkanjärjestäjän opaspalvelut sekä paikallistuntemus koko loma-ajan.

 • Matkaohjelman

 • Majoitus (kaksi yötä) Dar Es Salaamissa viiden tähden Protea Hotell Marriotissa.

 • Viiden päivän safari täysihoidolla villiin luontoon, majoitus Selous River Campissa miellyttävässä Mudhut savimajassa, jossa myös saniteettitilat ja suihku. TripAdvisor kunniamainintojakin saanut (2016, 2015, 2014) Selous River Camp sijaitsee Rufiji joen kauniiden näkymien rannalla, jossa myös villieläimet kuten esim. virtahevot ja krokotiilit liikkuvat. Leirissä on vartiointi, joten voimme nukkua yömme turvassa.

 • Vaihtoehtoisesti majoitus (viisi yötä) mukavassa L'Oasis Beach hotellissa. Kylämajoituksessa perheen kotona jaat huonen toisen ryhmämme jäsenen kanssa. Aamiaisen, lounaan ja päivällisen saatat valmistaa itse perheesi kanssa. Kylämajoituksessa kunnoitamme yhteisön arvoja sekä tapoja ja osallistumme kylän päivittäisiin toimintoihin. Majoituksen tuotto menee kylän hyväksi.

 • Majoitus aamiaisella (kaksi yötä) tasokkaassa Forodhani Park hotellissa Stone Townissa meren rannalla.

 • Retki mausteplantaasille. Mauste- ja orjakaupasta tunnetulla saarella on monia mausteviljelmiä, joista yhteen teemme aamupäiväretken.

 • Lomaluotsinne huolehtii teidät lentokentälle.

Sansibar, Tansania, matka, loma, travel, edullinen matka, rantaloma,

 

alk.1490,-  (sis.alv)

Varaa matkasi >>

Sansibar (7 pv)

Safari (7 pv)

alk. 2710,-  (sis.alv)

Varaa matkasi >>

Maksu-, matkustus- ja peruutusehdot zolarstonen alasivulta. Huomoithan, että matkojemme erityisluonteen sekä matkakohteen erityisolosuhteiden vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja.

Safari + Sansibar (14 pv) alk. 3900,- (sis.alv)

Varaa matkasi >>

HINTAAN EI SISÄLLY

Lennot, matkavakuutukset, viisumit, vapaaehtoisten retkien pääsymaksuja,  matkaohjelmassa mainitsemattomia aterioita, ruokajuomia, henkilökohtaisia kuluja, lentolippujen hintaan sisältymättömiä paikallisia lentokenttäveroja tai mahdollisia maastapoistumismaksuja. Force major syistä tulleita muutoksia

ZolarStone-lomaluotsinasi Tansanian lomamatkalla toimii

Anne Kivisola

Matkavaraukset ja lisätiedot

p. 040 1472772

travel@zolarstone.com

ZolarStone Tansanian asiantuntijana ja lomaluotsinasi toimii yli kymmenen vuotta Tansaniassa asunut Milla Saloheimo

Lisätiedot matkaohjelmasta

travel@zolarstone.com

Lisätietoja

Success! Message received.

bottom of page